Inspiratiedag Sterk in je Werk

Datum: 
vrijdag 01 november 2019
Tijd: 
9.00 - 14.30
Locatie: 
UWV Alkmaar, Mallegatsplein 10, 1815 AG Alkmaar
Voor wie: 
Alleen voor genodigden
Omschrijving: 

In het kader van de loopbaanimpuls Sterk in je Werk organiseert SIGRA in samenwerking met het UWV Alkmaar, Nieuwzorg & Enroute een Inspiratiedag. Deze dag helpt mensen de juiste weg te vinden naar een baan die bij hen past. De Inspiratiedag is alleen voor genodigden (UWV klanten in de regio Noord-Holland-Noord) en vindt plaats op vrijdag 1 november 2019. 

Workshops 

Voor de genodigden zijn vier workshops georganiseerd:

1. Focusgesprek met een loopbaancoach Is de zorgsector wel iets voor jou? Welk beroep binnen de zorg past het beste bij jou?  Voorafgaand aan de inspiratiedag wordt je gevraagd een talentenscan te maken. De resultaten van deze loopbaantest worden besproken en er is ruimte voor individuele wensen.

2. Persoonlijk profiel Hoe profileer ik mezelf?  Als je weet wie je bent, waar je goed in bent en wat je wil in een baan is het makkelijker de juiste baan te vinden.

3. Toets je kennis over zorg & welzijn Door middel van een interactieve workshop ontvang je meer informatie over het werken in zorg en welzijn 

4. Solliciteren op basis van je skills (vaardigheden) In deze workshop laten we zien hoe jij jouw bewuste en onbewuste skills kan inzetten om succesvol te solliciteren naar een baan in de zorg (of andere) sector.
 

Informatie & banenmarkt

Afsluitend is er de mogelijkheid om meer informatie te ontvangen door o.a. in gesprek te gaan met de aanwezige werkgevers, het UWV en de loopbaancoaches onder het genot van een broodje en een drankje. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sacha Bakker